Yritysesittely, linkkejä, jne.
Ajatuksia
Kauppasivut, tuotehinnasto, ym.
Pelejä
Arkkikiven keskustelu- ja uutispalsta
Foorumi
Omien julkaisujen esittely
Julkaisut

Ajatuksia

Kaupparaivio

Suomenkieliset
tuotteet ->

  Englanninkieliset
  tuotteet ->

   Riimukivi


   Kätyrin osa

   Piruja miehiksi

   Menneisyyden varjot

   Vuoren velho

   Parhaaseen katseluaikaan

   Zombeja! Ovella!

   Kello on:
   26.6.2019. / 17:51

   Kaikki ajat ovat
   GMT + 2

   Kirjaudu

   Riimukivi - Tervetuloa!

   Hyväksyn yllä esitetyt periaatteet
   En hyväksy periaatteita
   Tervetuloa kirjoittamaan Arkkikiven verkkofoorumille. Käymme tässä läpi joitakin foorumin käyttöön liittyviä sääntöjä, jotka toivon sinun lukevan. Tarkemmin kunkin alifoorumin käytöstä voit lukea ao. foorumin tiedotteissa. Seuraavassa joitakin perusasioita Arkkikiven foorumista, ja miksei verkkofoorumeista yleensäkin:
   • Olet itse vastuussa mielipiteistäsi ja toimintasi laillisuudesta, jadda jadda - jos olet päässyt tänne asti, oletettavasti osaat käyttäytyä kuin ihminen.
   • Kirjoittamalla foorumille annat foorumin omistajalle kertaluontoisen (mitä se sitten verkkomaailmassa tarkoittaakaan) julkaisuoikeuden kirjoittamaasi materiaaliin foorumin puitteissa, et enempää etkä vähempää. Tämä muuten merkitsee, että sinun täytyy hallita foorumilla julkaistavan materiaalin oikeuksia (vähintään sähköistä julkaisua ao. kielialueella). Toisaalta se myös merkitsee, että minä en voi julkaista materiaalia oleellisesti erilaisessa muodossa ilman erillistä lupaa.
   • Kuuluu peruskohteliaisuuteen tutustua foorumin sääntöihin ennen sinne kirjoittamista. Arkkikiven foorumin sääntöjä luet parhaillaan, minkä lisäksi kullakin alifoorumilla on omat sääntönsä, jotka löytyvät foorumilta. Tutustu siis kunkin foorumin erityiseen käyttötarkoitukseen ennen sinne kirjoittamista. Usko pois, ne eroavat suuresti
   Siinäpä se. Yksinkertainen on kaunista.
   Webmaster:
   Eero Tuovinen
   Kaikki oikeudet pidätetään.
   Powered by phpBB
   © 2001, 2002
   phpBB Group