Yritysesittely, linkkejä, jne.
Ajatuksia
Kauppasivut, tuotehinnasto, ym.
Pelejä
Arkkikiven keskustelu- ja uutispalsta
Foorumi
Omien julkaisujen esittely
Julkaisut

Ajatuksia

Kaupparaivio

Suomenkieliset
tuotteet ->

  Englanninkieliset
  tuotteet ->

   Riimukivi


   Kätyrin osa

   Piruja miehiksi

   Menneisyyden varjot

   Vuoren velho

   Parhaaseen katseluaikaan

   Zombeja! Ovella!

   Kello on:
   26.6.2019. / 18:48

   Kaikki ajat ovat
   GMT + 2

   Kirjaudu

   Pššvalikko
   Uutiset

   Vastaa viestiin
   Oikeutesi tšllš foorumilla:
   Et voi aloittaa ketjuja
   Et voi kirjoittaa
   Et voi muokata viestejšsi
   Et voi poistaa viestejšsi
   Et voi ššnestšš
   Pššvalikko Uutiset

   Uusia pelejä valikoimassa Genconin jäljiltä

   Lšhetš uusi viesti Vastaa viestiin
   1. sivu 1:sta

   Kirjoittaja

   Viesti

   Nšytš edelliset viestit:   
   Eero Tuovinen
   Arkkikivi


   Liittynyt: 20 Syys 2004
   Viestejš: 353
   Paikkakunta: Helsinki
   Lšhetš Lšhetetty: 11.9.2008. / 7:20   Viestin aihe: Uusia pelej√§ valikoimassa Genconin j√§ljilt√§ Vastaa lainaamalla viestiš

   Kävimme elokuussa Yhdysvalloissa Genconissa. Pääasiallinen motivaatio oli julkaista pari omaa peliämme Amerikan markkinoille, mutta toimme tietysti tullessamme myös hyväksi katsomiamme amerikkalaisia pelejä täällä myytäväksi. Näitä pelejä on melko /paljon/, joten erittelin ne omalle verkkosivulleen, jossa niihin voi tutustua tarkemmin:

   http://www.arkkikivi.net/kauppa/uutuudet.html

   Uusia nimikkeitä on lähes 40, mikä käytännössä kaksinkertaistaa valikoimamme. Lisäksi toimme lisää joitakin vanhoja nimikkeitä (DiV, jne.) joihin tuntuu riittävän kiinnostusta täällä kotimaassa.

   Uusia pelejä on melko paljon, joten niistä on vaikea poimia mitään yksiselitteisesti keskeisimpiä tässä kehuttavaksi. Joukossa on muutama lievä henkilökohtainen pettymys, mutta kirjoitan niistä tarkemmin yksittäisten nimikkeiden kuvauksessa.

   ***

   Yhdysvalloissa englanniksi julkaisemamme pelit olivat Zombie Cinema (Zombeja! Ovella! englanniksi) ja Solar System (uusi laitos Menneisyyden varjojen sääntöjärjestelmästä); panin nämäkin verkkokauppaan siltä varalta, että joku on kiinnostunut tutustumaan. Kirjoittelen myöhemmin näistä peleistä laajemmin uusilla englanninkielisillä verkkosivuillamme:

   http://www.arkenstonepublishing.net

   Sivut ovat vielä vähän vaiheessa, osaltaan koska noiden maahan tuomiemme pelien lukemisessa ja esittelyssä on mennyt oma aikansa. Kehitän näiden sivujen sisältöä tässä syksyn mittaan.

   ***

   Tämän talven suunnitelmista sen verran, että vietämme varmaankin näihin roolipeliharrasteisiin liikenevän ajan pitkälti pelisuunnitteluhommissa - Eleanorin uni, josta odysseijasta voi lukea tarkemmin Internetissä, vaatii huomiota. Jos hyvin käy, niin se voisi vaikka valmistua kevättalvesta.

   Olemme myös harkinneet uutta käännösprojektia, mutta käytännössä noiden käännöspelien myynti on hidastunut sen verran, että se riippuu sitten apurahoista (ja siitä, kerkiääkö kukaan täällä kirjoittamaan hakemuksia). Käännöspörssin kuumia nimiä olisivat Trollbabe ja Bliss Stage, jos minulta kysytään.

   Puhetta on ollut myös siitä, että näiden uusien pelien kanssa olisi mukava lähteä talvella kiertueelle (so. pelaamaan ja esittelemään tuotteita eri puolilla Suomea), mutta käytännössä olen itse vähän turhan kiireessä ehtiäkseni sopimaan tilaisuuksia paikallisten
   aktiivien kanssa. Harkitsen asiaa omalta kohdaltani uudelleen, kunhan saan nämä juoksevat asiat Amerikan matkan jäljiltä kuntoon.

   Siinä taisivatkin olla tämänkertaiset uutiset... palaan asiaan varmaankin joskus keväällä, jos mitään ihmeellistä ei sitä ennen ilmaannu.
   Takaisin alkuun
   Nšytš kšyttšjšn tiedot Lšhetš yksityinen viesti Kšy lšhettšjšn sivustolla
   Lšhetš uusi viesti     Vastaa viestiin    Pššvalikko Uutiset Edellinen aihe :: Seuraava aihe
   Webmaster:
   Eero Tuovinen
   Kaikki oikeudet pidštetššn.
   Powered by phpBB
   © 2001, 2002
   phpBB Group