Tuotteidemme yhyttäminen

Ylivoimaisesti helpoin tapa näiden pelien löytämiseen on ostaa niitä omasta verkkokauppamme. Näitä voi löytää silloin tällöin pelikaupoista ja kirjakaupoistakin, mutta se on käytännössä aika ajoittaista. Kirjastot ovat nimenomaan suomenkielisten, kirjamuotoisten pelien kanssa kanssa ihan realistinen vaihtoehto – maassa on kymmeniä kirjastoja, joilla on pelejämme hyllyissään.

Omia tuotteitamme

Arkkikivi perustettiin alunperin julkaisuväyläksi edistyksellisten indie-pelien suomennoksille. Vaikka olemme alusta asti myyneet myös vähäisiä määriä englanninkielisiä nimikkeitä, on tärkein tavoitteemme tukea suomalaista roolipelaamista nimenomaan suomenkielellä. Siksi pidämmekin näitä tärkeimpinä ja parhaimpina tuotteinamme.

Suomennos-sarjamme lisäksi meillä on nyt myös omaa, alkuperäistä julkaisua. Olemme tässä suhteessa Forge-tradition mukainen indie-kustantamo, joten julkaisemme nimenomaan omia, itse suunnittelemiamme pelejä.


Eero suunnittelee

Julkaisemme itse tekemiämme pelejä sekä suomeksi että englanniksi, vähän sen mukaan kenen uskomme olevan kiinnostunut.


Suomennoksia

Olemme myös julkaisseet valikoiman amerikkalaisia indie-roolipelejä suomennettuina laitoksina. Nämä ovat oman tyylilajinsa parhaita pelejä, jotka muodostavat varsin monipuolisen poikkileikkauksen ns. forgelaisesta indie-kulttuurista.

Valid XHTML 1.1Valid CSS!
Webmaster:
Eero Tuovinen
Tätä sivua on viimeksi kehitelty:
22.07.2019.

Tekstisisältö on Eero Tuovisen kädestä, graafinen suunnittelu Jari Tuovisen.

Sivut on kehitetty Firefox-selaimen näkökulmasta, käyttäen niin evästeitä kuin Javascriptiä; Internet Explorer brakaa paikoin karmivasti.