Eero 2009

Efemeros -kuva
Tuote:Efemeros
Tekijä:Sami Koponen (toim.)
Efemeroksen julkaisu saattaa jatkua, ihan Samin inspiraation mukaan. Odottaisin henkilökohtaisesti kolmatta numeroa taas seuraavaan Ropeconiin, jos joku aihe rupeaa Samia puhuttelemaan, mutta sitähän ei tiedä vielä.

Efemeros

Sami Koponen (toim.)

Suunnilleen vuoden välein ilmestyvä kotimainen roolipeliartikkelikokoelma. Vahvasti Koposen Samin henkilökohtaiseen visioon nojaava sisältö, ja lehti tuntuu elävän aina kussakin julkaisussa erikseen.

Efemeros on aika jännä projekti monestakin kohtaa. Ensinnäkin Sami julkaisee sitä ennakkotilattavana, painaen aina tilauksen mukaisen määrän lehteä. Toisekseen lehden vaatimaton voitonjako on iloisen egalitaarista ja avointa. Kolmannekseen lehti pureutuu aika suoraan siihen, mikä on Samin mielestä mielenkiintoista.

Kukin Efemeroksen numero tuntuu olevan aika pitkälti oma otuksensa. Ensimmäiset kaksi numeroa Sami on tehnyt nyt vuoden välein, saa nähdä että jatkuuko kiinnostus. Levikki tuntuu olevan lopunperin jossain 50-100 kappaleen luokkaa per numero.


Efemeros #1

Efemeros #1

Efemeros #1

Efemeros #1

Hinta: 20.00 €

Lisää koriin
Efemeros #2

Efemeros #2

Efemeros #2

Efemeros #2

Hinta: 20.00 €

Lisää koriin
Valid XHTML 1.1Valid CSS!
Webmaster:
Eero Tuovinen

Tekstisisältö on Eero Tuovisen kädestä, graafinen suunnittelu Jari Tuovisen.

Sivut on kehitetty Firefox-selaimen näkökulmasta, käyttäen niin evästeitä kuin Javascriptiä; Internet Explorer brakaa paikoin karmivasti.